O nama

Lokacija apartmana

Apartment Penthouse Festina Lente se nalazi na najvišoj tački Glavne ulice (pešačka zona),Venac Vojvode Radomira Putnika 32, u Somboru.

Objekat je rezidencijalnog tipa površine 280m2, i u svom sastavu ima: 3 spavaće sobe, 2 kupatila, radnu sobu, trpezariju sa kuhinjom, predsoblje, zastakljeni panoramski salon, 2 panoramske terase, lift za 8 osoba, i besplatan parking.

Opremljenost

Apartman je klimatizovan, i ima svoje centralno grejanje, kao i besplatan bežični internet (Wi-Fi), kablovsku TV sa premium programskim paketom i Hi-Fi opremom. Kompletno opremljena kuhinja sadrži sav pribor i uređaje, kupatila su opremljena hidromasažnom kadom i tušem, hotelskom kozmetikom i galanterijom.
Sobe su opremljene po najvišim standardima udobnosti..

Namena

U apartmanu su snimane filmske scene, muzički spotovi, modne fotografije, panoramske fotografije Sombora i okoline, što i Vama omogućava da isplanirate svoj boravak u njemu na najlepši mogući način za Vas.

U okviru objekta je moguće organizovati PRESS konferencije sa video prezentacijama, kao i COCTAIL-e sa ketering dostavom hrane i pića.

Pogledajte mini galeriju fotografija apartmana!

Dobro nam došli

U zavisnosti od Vaših želja i potreba, izaćićemo u susret Vašim zahtevima, kako bi Vam boravak u Somboru protekao u što prijatnijoj atmosferi, sa željom da nas ponovo počastvujete svojim dolaskom.
je otvoren za Vas.

Pogledajte galeriju fotografija

Kliknite i istražite Apartman Penthouse putem interaktivne virtuelne šetnje u 360 stepeni.
© 2022 Penthouse Sombor. Sva prava zadržana.
Dizajn: Identitet doo